bloggping   Shopping och Mode   Toppbloggare   BlogRankers.com

Pusha  

Netti Starby - Låna smartare

Netti Starby

 
Låna smartare
 
Det här med att låna pengar kan liksom sluta i katastrof om man inte har bra koll på vad det är för typ av lån man tar. Lån med höga räntor är den största orsaken till om man har valt helt fel lån. 
Därför vill jag tipsa er om Consector där man enkelt kan fylla i en ansökan då dom jämför bankernas erbjudanden helt kostnadsfritt. Dessutom sänker dom räntekostnader för just dig. Det är ett smart lån enligt mig.
 Ibland kan man behöva större lån som till exempel till en ny bil, renovering av hemmet eller om något oväntat har inträffat. Du kan även använda lånet för att samla skulder och täcka gamla räkningar. 
 
 
Jag personligen tycker att det är jättebra med lånetjänster som erbjuder flera alternativ som man kan välja emellan med låga räntor. Om man vill köpa en bostad och har inte hunnit spara tillräckligt kan man då ta en tillfälligt lån utan att det blir för dyrt i längden. 
För några år sedan hade jag dålig koll med allt som hade med räntor att göra men har lärt mig en hel del efter att ha läst på. Sms-lån finns inte i min värld för jag har sett hur illa det har gått för andra som i TV-programmet Lyxfällan. Då brukar dom få lösa problemet med att ta ett nytt smart större lån för att betala alla mindre lån på samma ställe. Det är en bättre lösning för att bli av med alla onödigt höga räntor så har man en klumpsumma istället med låg ränta. 
 
 
Pengar är något som jag verkligen har respekt för då jag föredrar att spara. Men om jag skulle behöva ta ett större lån framtiden så skulle jag mer gärna använda mig av lånetjänsten Consector som är enkel, smart, gratis och erbjuder de lägsta räntorna. 
 
 
//PUSS
 
#1 - Sussi

Min sambo tog hjälp av någon sådan lånetjänst för några år sen. Han kommer inte göra om det. Det började flöda in den ena kreditupplysningen efter den andra. Tror det blev sammanlagt 8-9 stycken innan dom var klara. Det är ju inte så bra att det tas ut så många på samma år..
Kram

#2 - Carro

Tack! :)

#3 - Alice

Vilket kanontips! 😀

#4 - acinorev.blogg.se

Bra inlägg! Kram! ♡

#5 - Vano

Jag har inga lån och är lite anti lån, men visst behövs det ibland. Tex som du skrev till bil, renovering och liknande.

#6 - Amanda Forsman

Bra inlägg :)

#7 - Tilda Barkselius

Himla bra tips!

#8 - Katta

Så bra tips! :D

#9 - Fanny

Har inte behövt ta lån än men ska ha detta i åtanke!!

#10 - Henrik Olsson

För egen del har jag tröttnat på att långa pengar, och inom kort kommer man att kunna betala av en stor del av sina lån - och därmed också slippa jobba för att betala räkningar.

Men visst ska man se upp med långivare, för det är trots allt alldeles för lätt att få lån idag och bli skuldsatt för livet.

:/

#11 - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Sjukt bra inlägg och bra med låga räntor! :)

#12 - Carro

God morgon! Hoppas du mår bättre idag och får en fin onsdag :)

#13 - Matilda Berlin

Verkligen såå bra inlägg! =)

#14 - Amanda Jona [SPONTAN]

Jag tycker det här med lån är så himla läskigt så min plan är att undvika alla lån (utom studielån) så länge som möjligt genom att spara istället :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Medlem i Better Bloggers <

Reggad på Commo.se <

<<

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog <

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg