bloggping   Shopping och Mode   Toppbloggare   BlogRankers.com

Pusha  

Netti Starby - Halsont och hög feber

Anette Starby

 
Halsont och hög feber
 
Jag har inte varit riktigt dunder förkyld på evighets evigheter och det är just vad jag har varit de senaste dagarna. Natten till torsdag vaknade jag flera gånger under natten med halsont och på morgonen när jag gick upp för att väcka barnen hade jag heller ingen röst.
Trots att jag mådde så dåligt åkte jag till jobbet ändå för jag tänkte att jag mår säkert bättre snart. Jag hade så himla fel för jag fick även hög feber och var helt orkeslös i kroppen. På bussresan hem sov jag som en stock och eftersom jag hade så himla ont i halsen tvingade jag mig till affären på hemvägen då jag köpte tre olika sorters glass och sockerdricka.
Av någon konstig anledning kan jag bara dricka sockerdricka när jag har ont i halsen för allt annat bara bränns i halsen. När jag försökte dricka vatten på jobbet såg det ut som att jag drack ren sprit eftersom det gjorde så ont att jag gjorde grimaser efter varje klunk haha.
 
 
 
När jag kom hem var det som att någon hade slagit ner mig med en stock för jag däckade verkligen i soffan och orkade inte göra någonting alls. Tösen var iväg på en aktivitet med en kompis då hon kom hem själv på kvällen så det var bara lilleman som jag fick hämta på fritids. När vi kom hem igen sov jag igen. Vaknade bara till när lilleman ville någonting eller om han var hungrig. Usch jag kände mig verkligen som en dålig mamma men jag var verkligen helt väck men det viktigaste var att barnen fick mat i magen.
Igår morse skickade jag iväg ungarna till skolan efter att dom hade ätit frukost hemma och sedan sov jag vidare. Jag hade säkert sovit i över 24 timmar men tack vare det mådde jag mycket bättre igår eftermiddag när barnen kom hem från skolan. 
 
 
 Om ni undrar varför jag inte nämner det här fören nu så beror det på att jag har inte orkat blogga någonting alls sedan i onsdags. Inläggen som har varit var tidsinställda för jag visste inte i onsdags att jag skulle bli sjuk? Jag är fortfarande inte helt hundra i kroppen men jag orkar göra småsaker och sedan får jag vila emellan. 
 
Idag ska vi iväg på jakt efter grenar som vi ska sätta i en kruka utanför ytterdörren. Det blir en utmaning för mig men det är bara att vila efteråt.
 
Ha en fin dag och vi ses senare mina finaste!
 
 
//PUSS

#1 - Eva`s blogg

God morgon ..du behöver inte förklara dig vännen ...bloggen är inget jobb är man sjuk eller annat går det först hoppas du är bättre nu o orken kommer tillbaka kramis å krya på dig

#2 - Linda

Krya på dig <33

#3 - Moa granström

hej finis! det verkar som du åkte på en riktigt rejäl förkylning, skönt att du kunnat sova det är nog den bästa medicinen mot förkylningar. Jag ser fram emot att se vad ni hittar på med grenarna, jag har en aning om att det är påskpyssel? ;) kram finaste!

#4 - Kattis

Nämen usch vilken förkylning det låter som du åkt på, hoppas vilan och glass gör att du kan njuta lite av helgen iaf!<3 Kramar

#5 - Celine

Åh vad jobbigt! Krya på dig!

#6 - Sussi

När man är så sjuk är det nästan bara sömn som hjälper. Det är det kroppen behöver. Hoppas du kryar på dig fort. Kram

#7 - Bella

Skönt att du mår bättre och hoppas attdu blir helt bra snart, kramis!

#8 - Lena

Krya på dig!

#9 - Lorissa Lovebomb

men stackars dig, det är läskigt att få sådär hög feber!

#10 - annelie

krya på dig själv har jag / är varit förkyld sedan i lördags kramis

#11 - Amanda

Åh nej, krya på dig!! Kram

#12 - Emelie Andersson

Det lät inge vidare! :(

#13 - Erika

Jobbigt att bli och vara sjuk, krya på dig!

#14 - Katta

Krya på dig!

#15 - sandra

krya på dig <3

Powered by Jasper Roberts - Blog
Medlem i Better Bloggers <

Reggad på Commo.se <

<<

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog <

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg