Dagens outfit

 

This post contains adlinks from Adviral

Jacka HÄR / Byxa HÄR / Väska HÄR / Pumps HÄR / Nagellack HÄR / Örhängen HÄR / Blus HÄR

 

Om jag hade haft planer på en after work ikväll så hade jag gärna gått klädd såhär. Svarta byxor med en vit blus är klassiskt och snyggt då det alltid funkar och extra läckert med volanger som detaljer. Är jag sugen på lite färg så är det perfekt med en färgstark fuskpälsjacka och örhängen i matchande färg. 

Men ikväll ska jag bara ta det lugnt och förbereda mig inför nyårsafton. Ska leta fram efter alla mina smycken eftersom jag har samlat på mig en hel del genom åren och kommer säkert hitta lite bling bling. Klänningar ska jag också prova så att det mesta blir klart redan ikväll. Om jag hinner ska jag även plocka bort julen och då allt utom belysningen som är så mysig att ha kvar ett tag till. Jag vet att det kanske är lite tidigt men jag brukar tröttna snabbt på julgranen och all julpynt. 

Nu är jag snart hemma och ska strax kliva av bussen men vi ses senare mina finaste! 

 

//PUSS

20 comments / Add your comment below

  1. Haha naaw tack men sex är kul ju 😉 Det är menat det ska vara kul och man ska inte dölja att man tycker det heller 🙂 Jag heter Tess Thelin gumman 🙂 Kram fina underbara du 🙂

  2. Snygga kläder! Här krävs det inte så stora förberedelser inför nyårsafton, ska vara hemma och bara mysa och ta det lugnt. Gör väl nåt gott att äta till kvällen men det är allt 🙂

  3. alltid bra o förbereda ja är uuuurrr dålig på sånt där står ja då vi ska gå … ja har ingen klänning typiskt mej
    hoppas du hittar nåt skoj kram kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.