Nyårsafton med glitter och glamour

 
 Tänk att julen redan är över och snart är det nyårsafton! Alltså vi går in i år 2018 och det känns helt galet. År 2017 bara försvann och det känns som att det inte har hänt någonting detta år men jag får kolla tillbaka på mitt bildarkiv så kanske jag blir påmind om något. 
 
 
Nyårslöften har jag aldrig haft men ska självklart fortsätta att ta hand om mitt mående för det är viktigt. Jag hoppas på ett bra år för jag är så trött på alla motgångar som dyker upp så fort mitt mående är bättre men visst har jag några mål planerade. Vad det är för mål är hemligt och därför vill jag inte avslöja dom. 
 
 På den här bilden ser det ut som om jag har världens spinkigaste ben och det ser ju inte klokt ut! 
 
Imorgon är det redan fredag igen och på söndag ska jag iväg till några kompisar som jag ska fira nyårsafton med. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig men det är skönt att jag har hela helgen på mig att välja något från min garderob. Glamourtema ska det vara med en massa glitter men jag satsar på sminket och accessoarerna. Den lilla svarta funkar alltid i värsta fall.
 
Har ni planerat om vad ni ska ha på er till nyårsafton?
 
 
//PUSS
 
 
 
 
 

21 comments / Add your comment below

  1. Fin du är 🙂 I år blir det inga löften men jag vet att hälsa och välmående ska få fokus 🙂 Nyår ska vi vara hemma med familjen, svärfar kommer över och äter middag så måste planera vad jag ska hitta på. Säker på att du har en massa fint i garderoben 😉 Kram och ha det bäst

  2. Nyårslöften brukar ju vara mest en kul grej, som inte uppfylls….det är min erfarenhet, har vi hört om något löfte som hållits? 😉
    Min nyår blir lugn, då jag jobbar fred-tid, men lite god mat med J och kanske ett besök hos sommargästerna vid tolv-snåret….
    Kram

  3. Jag har faktiskt inte helt bestämt min nyårs-outfit ännu. Jag som alltid brukar vara ute i rejält god tid med det, haha. Jaja, blir nog bra 😉

  4. Det är bra med mål och jag tycker att man inte behöver dela med sig av dem. Jag har själv ett par mål i år som jag vill sträva mot.
    På nyår firar vi Lill-jul med kompisar innan det blir nyårs middag + spelkväll med vännerna och familjen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.