Årets naglar

 
Det var jätte tråkigt i tisdags kväll när jag var tvungen att ta bort mina fina lösnaglar. Men jag får varken ha lösnaglar eller nagellack på jobbet så det var bara att bita ihop och göra det.
  
 

Jag doppade naglarna i varmt vatten och då mjuknade limmet så att jag fick av mig naglarna utan att förstöra dom. Mina planer är att ha på mig dom även till nyår till vårat glamourtema och självklart kan jag återanvända naglarna igen. 
 

 
 Faktiskt redan imorgon efter jobbet kan jag ta på mig dessa naglar igen och det ska bli så himla kul. På bilderna ser ni att naglarna har en mer fyrkantig form men har filat dom till en spetsig form som jag istället vill ha. Återkommer med fler bilder!
 
 
 Jag kan liksom fota naglar hur mycket som helst och speciellt i olika miljöer och vinklar. Men det beror nog också på att det är så sällan jag har fina naglar på mig och då vill jag passa på att fota dom. 
 
Jag köpte lösnaglarna här <— Adlink 
 
 
//PUSS
 
♥ 
 

25 comments / Add your comment below

  1. Sååå jävla snygga naglar baby 🙂
    sv; Naaw saknat dig med men har tagit en pause från bloggandet, dels för jag blev fucked up på nouw då de bara buggade men nu är jag på fötter igen och satsar på finest.se istället 🙂 De fixar buggarna betydligt snabbare, ja när de väl blir buggar här vilket det sällan blir 😀 Hur mår du pluttan? Själv mår jag bra, eller förutom migränen och värken så haha..haft en bra jul? Det har jag 😀 Gott nytt år pinglan 😀 <3 Puss och Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.