Att välja fel kö

 
 Är det grått ute så får jag se till att vara färgglad för att trotsa vädret. Iallafall med en färgstark tröja för jag är för feg att köra på all in. 
 
 
 
 
 
 God morgon på er denna torsdag morgon!
Inte långt kvar tills det är helg igen och det ska bli skönt med lite vila.
 
Ni vet sådana lampsladdar till julstjärnor som man hänger upp i fönstret? Där jag bor finns det inte en enda att köpa då jag besökte alla affärer som kan sälja sådant. I onsdags efter jobbet fick jag lift hem av barnens far och då passade jag på att hämta ut julklapparna till barnen. Det var ett jättestort paket och den kunde jag inte bära hem så då blev det perfekt. Tillbaka till lampsladdarna!
Eftersom jag inte hittade några lampsladdar så gick jag till Claes Ohlsson igår efter jobbet och där jag äntligen fann dom. Långa köer var det till kassorna så jag hann inte med övriga ärenden innan det var dags att gå mot bussen. Får se om jag orkar med mina sista ärenden idag efter jobbet beroende på hur trött jag är. 
Det är verkligen drygt när man lyckas ställa sig i den segaste kön när det är ont om tid. 
 
Brukar ni också lyckas med det eller är det bara jag som gör sånt?
 
 
//PUSS
 
 

26 comments / Add your comment below

 1. Oj…ja det är väl något vi flesta lyckas med, att pricka in den segaste kassakön…haha.
  Tror det är ett tecken för att vi ska sluta stressa och lära oss att ta en liten paus i allt…vad tror du?
  Konstigt med sladden?! Men har du inte köpt stjärnor kompletta?
  Jag gillar färg. ..snygg tröja!
  Kram

 2. Clas Ohlsson är en bra affär, de har det mesta. Där har jag köpt allifrån tavelkrokar till sladdar nu sedan jag flyttade. Jag hamnar alltid i fel kö tycker jag, oavsett jag har bråttom eller inte :))

 3. Omg yes, om jag har brådis är det som att köerna går långsammare. Ställer jag mig i kort kö så är det alltid någon segpropp framför som vill bråka om någon kupong eller en streckkod som inte fungerar och så måste de ringa runt och hålla på. Byter jag kö så börjar allt gå snabbt igen men min nya kö fastnar såklart! >.<

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.