När allt känns tråkigt

 
På senaste tiden har jag klagat mycket på trötthet, orkeslöshet och utmattning. Det gör även att jag känner mig deprimerad, introvert och helt enkelt tråkig. Allt känns tråkigt och allra helst hade jag velat ligga i sängen under täcket hela dagarna men tvingar mig ändå till jobbet där jag drar på mig tillfälligt en mask. 
 
Men förutom att jag kör på vardagen som vanligt så finns det saker som gör mig glad. Sådana saker ger mig styrkan att klara av min vardag och det är:
 
 
❤️ Mina barn.
 
❤️ Att pyssla i hemmet.
 
❤️ Ha roligt med kollegorna.
 
❤️ Fotografera fina bilder.
 
❤️ Mysa med kaninerna.
 
❤️ Kolla på något roligt tv-program eller film.
 
❤️ Skriva av mig på bloggen.
 
❤️ Läsa andras bloggar.
 
❤️ Få spännande erbjudanden och samarbeten.
 
❤️ Tillåta mig att sova ut på helgerna.
 
❤️ Laga god mat.
 
❤️ Lyssna på bra musik.
 
❤️  Träna när energin finns.
 
❤️ Att ha det rent och fint runt omkring mig. 
 
 
 
Jag försöker alltid att göra det bästa av svåra situationer och att försöka tänka positivt. Men vissa dagar är det jätte svårt då allt bara känns helt meningslöst. När jag hamnar i den onda cirkeln så känner jag mig osynlig, bortglömd, oälskad och att vad jag än gör så blir allt bara fel.
Usch jag vill inte vara och känna så här men vet att det finns många andra som känner exakt likadant. Som har det mycket värre!
Ena stunden vill jag göra stora förändringar men ångrar mig snabbt därefter eftersom energin är borta. Då blir jag arg på mig själv och trycker ner min självkänsla.
 
Nej nu ska jag läsa mina positiva punkter igen för själen mår bättre av att hamna i positiva tankar.
 
 
//PUSS
 

32 comments / Add your comment below

  1. Det låter jobbigt 🙁 Kan det vara så att du hamnat i en depression? Då känner man ofta detta som du beskriver, inklusive trötthet mm. Kan vara den mörka årstiden som påverkar oxå 🙁
    Hoppas du snart mår bättre! Kram

  2. Så kan nog många känna till mans. Jag försöker alltid hitta något bra som får mig att känna glad. Att umgås med människor som är positiva och göra det man mår bäst av. Du har faktiskt nämnt en hel del som får dig att må bra. Kramiz

  3. Ja du Anette, det är inte roligt varje dag, men du har ändå förmågan att känna räkna upp så många positiva vinklar. Shit verkligen inspirerande. När du har bra dagar måste din positivfeeling positivlista vara jättelång. Tack Anette

  4. Men usch så jobbigt, men strongt av dej att hitta så många positiva saker som ger dej lite energi…jag hoppas du snart hittar upp ur denna trötthet…..
    Stor kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.