Julpyssel och julgodis

 
 Jag brukar aldrig annars börja julpynta innan första advent men eftersom barnen inte är hos mig nästa helg så fick vi tjuvstarta lite.
 
 I hallen byttes en vas med blommor i och två ljuslyktor ut till två tomtar och en ljuslykta.
 
Tomtarna köpte jag på Ullared för några år sedan. 
 
Den lilla minigranen fick även åka fram men ska snygga till den snart. I köket satte jag upp en ljusslinga över mina fönster och det blir så snyggt eftersom jag inte har några gardiner där. 
 
I vardagsrummet hamnade några granar på en bricka.
 
I helgen har vi bakat chokladbollar med oreo och polkagriskross samt snickerskakor med både nougat och blockchoklad. Blev super gott och återkommer med recept under veckan. Det känns som att jag har spenderat nästan all min tid i köket hela helgen och har knappt hunnit titta på TV. 
Annars är jag färdig med julklapparna och ska hämta ut på posten när allt kommer. Valde att shoppa via nätet i år för att slippa trängas i butiker och jag har shoppat väldigt smart med bra rabatter. Presentpapper med tillbehör har jag också köpt så nu är det bara att slå in paket när jag har fått hem allt. Om jag är hemma nu till helgen så ska jag passa på att slå in allt för att sedan gömma på något bra ställe. Mina nyfikna barn lär snoka runt när dom är ensamma hemma och sånt gjorde jag också när jag var liten. 
Jag kom på att jag har inte skrivit någon jul-lista ännu men det kommer snart här i dagarna. Det är även snart dags att skriva års-resumé och herregud vad tiden går fort.
 
Ni får ha en fin dag och vi ses senare mina godingar!
 
 
//PUSS
 

27 comments / Add your comment below

  1. Åh, vad gott med julgodis. För mig blir det nog kola. Jag och min vän ska baka lussebullar inom kort. Tänk egentligen hur mycket man bakar och står i denna tiden på året. Gottit!

  2. Jag är inte färdig med julklapparna och jag måste skicka två med posten. Annars brukar jag vara tidig med julhandlingen. Jag vikk gärna ut och julshoppa och titta och känna på produkter/ kram
    Ps. Så fina dekorationer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.