Skor med väska

 
Att matcha skor med väskor gillar jag men brukar inte göra det regelbundet. Men här visar jag några exempel på några av mina väskor och skor som har samma färger. Upptäckte att jag hade några stycken när det rensades ordentligt i mitt hem inte för så längesedan. 
 
 Grått
 
Vinrött
 
Brunt
 
Svart 
 
Om jag gillar skor och väskor? Ja det gör jag men köper inte nya väskor så ofta. Om jag blir förälskad i en väska så väntar jag tills det dyker upp en rabattkod eller om det blir rea men skor köper jag efter säsong vid behov. Den svarta väskan är runt 7 år gammal men ser fortfarande ny ut och den vinröda är nyast som fyndades i våras med 40% rabatt. 
 
 Nu har ni fått se några av mina favoriter och det kommer mera inom kort!
 
 
//PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Håller med, det är så snyggt när färgerna går igen 🙂 SV hehe jaa det är ju inga problem att gå upp men jag syftade på att eftermiddagarna blir lite sega då 🙂 Jag behöver ju inte vänja mig vid det då jag har varierande jobbtider 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.