Totalt stopp

 
När håret inte vill samarbeta så är den stora räddningen en keps. Det var exakt så det hände i lördags men jag måste börja använda den här snygga kepsen lite oftare.
 Men det var inte kepsen som jag skulle skriva om!
 
 
Idag måste jag komma ihåg att ringa vaktmästaren för att anmäla en sak. Det är totalt stopp i avloppet i köket och därför kan jag inte diska där. Tur att jag kan tillfälligt diska i mitt tvättrum för annars hade det varit jobbigt med all disk. Jag har försökt att hälla i bakpulver med vinäger som ska fräta upp smuts i avloppet och därefter hällt i kokt vatten. Barnens far hjälpte mig att plocka isär alla rören i fredags men stoppet sitter längre ner i avloppet och därför måste en rörmokare hjälpa mig. 
 
 
Hoppas jag får hjälp väldigt snart så att jag kan börja diska i köket igen. Konstigt att man inser mer om hur mycket man uppskattar vissa saker när det inte fungerar? Inte för jätte längesedan funkade inte min TV eftersom en kabel hade gått sönder och herregud vad jag saknade TV:n just då. Min dammsugare har också blivit konstig och ibland vill den inte fungera. Då blir jag verkligen irriterad och mår dåligt av all smuts som jag ser överrallt. Senast igår hade jag och dammsugaren ett bråk och en ny damsugare ligger högt upp på min inköpslista.
 
 Nu får det vara slut på allt strul och jag önskar er en bra start på denna vecka!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Det värsta är när något börjar strula så brukar ett par andra saker även gå sönder eller strejka. Då förstår jag att du vill ha avloppet åtgärdat=)

  2. Vi har haft samma problem i vårt kök men då hjälpte det med en hemmakur. Måste dock felanmäla i vår dusch för där är det antingen stopp i duschen eller fel på trycket för vi får fotbad samtidigt som vi duschar 🙁

  3. Det är inget kul när det blir stopp i avloppet. Dammsugare och Tv fick jag köpa nytt för ett par år sedan. Min gamla tjock-tv hade då gjort sitt och även dammsugaren 🙂 Ha en bra dag!

  4. Fy vad jobbigt. Visst blir det lite panik om sånt som man bara vill ska funka plötsligt inte gör det. Hoppas att röris kan komma snabbt och hjälpa till. Vilken snygg outfit. Byxorna gillade jag verkligen. Var är de ifrån?
    Må så gott /Kamilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.