Outfit till en höstpromenad

 

This post contains adlinks from Adviral

Jeans / Keps / Stickad tröja / Poncho / Boots

 

Solen skiner men det blåser kallt och idag klär jag mig gärna med lager på lager. En mysig poncho är liksom ett måste och den som ni ser i kollaget är hur fin som helst! Jag säger ja tack till hela denna outfit som är perfekt till en härlig höstpromenad. 

 Inatt ställdes klockan bak en timme och det känns skönt med en extra timme idag. Klockan i vardagsrummet går fortfarande fel men låter den vara så ett tag till. Kaninerna har fått sina klor klippta och det gick riktigt bra. Jag håller i en kanin medan tösen klipper och sedan får dom belöning efteråt. Annars brukar kaninerna sprattla hela tiden men nu börjar dom att vänja sig.

 Ni får ha en fortsatt mysig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 

 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.