En typisk lördag

 
Jag är expert på att fastna med saker under helgerna och idag har jag inte fått mycket gjort eftersom det istället blev en massa annat onödigt. Ja ni ser på bilderna om hur det har sett ut på köksbordet idag.
 
 
Dessa spotlights ska jag ha i vardagsrummet ovanför TV:n och färgen som var innan passar inte in på färgtemat så därför fick dessa målas om.
 
 
Annars har vi varit ute i solen, lyssnat på musik, lagat god mat och bara haft det mysigt. För en stund sedan gick tösen iväg på en halloweenfest och hon blev så himla fin. Men tyvärr fick jag inte ta några bilder på henne och det känns riktigt tråkigt.
 
Nu ska jag fortsätta  att greja här men vi ses lite senare igen mina finaste!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Kanske kan fråga henne om du få ta någon liten bild fast för just mammas skull =)… behöver inte posta den på sociala, om det är det hon tänker på. Hoppas hon hade det riktigt kul iaf, festa är kul och särskilt när man få klä ut sig hihihiii<33 Kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.