En gullig nyckelring

 
Här ser ni en jättesöt nyckelring som jag tänker låta hänga på en av mina väskor. Som ni ser så föreställer nyckelringen en liten rosa väska och jag köpte den inne på H&M. 
 
 
 
 
Jag har inte köpt den här idag för så snabb är jag inte på att fota då vi alldeles nyss kom hem.
Vilken dag vi har haft och så himla kul! Jag berättar mera senare i ett annat inlägg för nu ska vi gå igenom allt vi har shoppat och efter det ska jag laga middag. Det blev lite shopping till hemmet och en massa nya kläder till tösen.
Blev bara tvungen att sätta mig ner en stund för det är väldigt kämpigt att shoppa haha.
 
Egentligen skulle jag behöva städa men vet inte om jag orkar det idag heller. Jag får ta det värsta för i samband när jag dekorerar med nya prylar så får det bli lite städning på det. Nu ska jag packa upp, fota, småstäda och ikväll blir det film med en massa gott.
 
 
//PUSS
 

23 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.