Detaljer i badrummet

 
 Under veckan har jag visat vissa delar av mitt hem men inte från min favorit hörna i badrummet!
 
I badrummet inreder jag gärna med skönhetsprodukter och då gärna i snygga förpackningar. 
 
Mina favoriter är helt klart från Victoria Secret.
 
 Även doftljus, tvålar och lyxiga handdukar.
 
Den här hörnan piffar upp hela badrummet för annars är jag väldigt missnöjd med inredningen. Framförallt golvet som behöver bytas ut och duschen ser hemsk ut. Jag hoppas att hyresvärdarna vill göra om snart för det behövs verkligen. Men tills dess gör jag det bästa av situationen!
 
Ikväll ska jag och tösen göra hemgjord kebabpizza till middag och det ska bli så himla gott. Vi ska även handla lite gott för ikväll är det ju Idol som vi måste se på. Chris är min favorit och håller tummarna för honom. Jag ska försöka att orka städa också eftersom vi åker bort på lördag över dagen och när vi kommer hem har jag att göra ändå. Jag har en hel del att fota också men det blir mörkt ute alldeles för fort och då blir bilderna inte bra alls. Men men och det är bara att invänta något bra tillfälle.
 
Ni får ha en fortsatt mysig fredag och vi ses senare mina finaste!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.