Dags att ladda med vitaminer

 
Herregud vad trött jag är och något som jag måste skaffa mig så är det D-vitaminer. Lika bra att börja ladda redan nu eftersom det tar några månader innan kroppen reagerar på vitaminerna. Jag hittade en bra hemsida som säljer alla möjliga vitaminer och mineraler för väldigt bra priser men jag återkommer om det senare.
  
 
Jag älskar min nya t-skjorta från bikbok och speciellt färgerna på trycket. Mörkgult har börjat bli en favoritfärg och jag blir glad av färgen som gör att man även ser piggare ut. Det är i allafall vad jag har fått för mig!
 
Du hittar toppen här <— Adlink
 
Min trötthet beror nog bara inte av brist på D-vitaminer utan jag har bara sovit runt fyra timmar per natt sedan i början av veckan. Allt onödigt grubbel om kvällarna gör att jag inte kan somna och när jag väl gör det så ringer väckarklockan. Jag fick så himla bra tips via stresshanteringskursen som jag gick på förra hösten men just nu känns det som bortblåst. Vilken tur att jag har sparat alla papper från kursen då jag kan plocka fram dom för att läsa igenom. Då kommer förmodligen jag få tillbaka mina aha-tankar.
 
Ni får ha en fin dag och vi ses senare mina sötnosar!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Bristen på sömn kan absolut vara en bov i dramat 😉
  Men testa D-vitamin, sen jag började ta det förra året så är jag mycket piggare och inte sjuk lika ofta 😀
  Kramar!

 2. Hoppas det hjälper!
  Jag är också konstant sömnig men är så dålig på att ta mina vitaminer. Känner jag mig inte bättre efter 2 dagar typ så ger jag upp, inte direkt ett framgångskoncept.. Kanske borde ge det mer tid. 😛

 3. Måste verkligen också skaffa mig lite vitaminer så jag håller mig kry och pigg nu i höst! Hoppas du hittar något bra att tipsa mig om, älskar tröjan!! 😀
  Sv: tack <3

 4. Hoppas din trötthet går över snart och att vitaminerna hjälper. Det simpla jag brukar göra är att lägga bort allt elektroniskt en stund innan jag ska sova, då sover jag mycket bättre och somnar fortare! Hjälper mig men om man har vitaminbrist ska man absolut fixa det! Kram <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.