Vinterskor och mysiga tofflor

 
Jag behövde ett par nya tofflor och då med hårda sulor. Inne på H&M hittade jag ett par rosa med lite fluff som fick följa med mig hem. Av en ren slump hittade jag även ett par vinterskor på rean för ynka 100 kr och det var allra sista paret.
 
Vilken tur jag hade!
 
 
Vid sådana tillfällen tror jag på ödet och nya vinterskor har jag ett behov av. Redan förra året hade jag behövt ett par nya men upptäckte det när kylan redan var framme. Jag använde istället mina gamla som inte sitter lika bra längre men i år ska jag dumpa dom.
 
 
Jag älskar skor men inte vinterskor och detsamma gäller även det övriga inför vintern. Underställ, vinterjacka, vinterskor, vantar, halsduk, mössa och allt tar så himla lång tid när allt ska på och av! Men vi är inte där ännu så nu ska jag fortsätta att njuta av hösten.
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. men åh vilka mysiga skor! Jag är precis likadan, var och köpte nya skor idag och sluta med att jag kom hem med tre par skor i tyg… just pga jag gillar verkligen inte vinterskor 🙁

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.