Mitt nya hår

 
I lördags satte jag i ny hårförlängning med extensions och den här gången med tejphår. 
 
 
Jag kollade först på några videos via youtube om hur man gör insättningen på egen hand och hittade en hel del. Insättningen gick jättebra och mycket lättare än vad jag hade förväntat mig. Jag satt framför en stor spegel och hade en spegel bakom mig så att jag kunde se vart jag skulle placera slingorna. 
 
 
Här är resultatet och nu har jag äntligen ett långt, tjockt hår!
 
 
 
 
Jag hade sju paket Quick & Easy Original löshår och ett paket Quick & Easy Mini som jag satte närmast ansiktet. 
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. fint 🙂 tejp är det bästa om man har tunnare fint hår för det sliter inte, jag brukar köra tejp! Ps skulle du kunna göra din text lite större på bloggen? jag har svårt se. annars får jag förstora upp den iof! kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.