Vi ser rött

 

This post contains adlinks from Adviral

Kofta HÄR / Blus HÄR / Scarf HÄR / Byxor HÄR / Väska HÄR / Pumps HÄR

 

Som sagt så kommer vi att se mycket rött nu till hösten både på plagg och accessoarer eftersom det blir en het färg. Jag har nämt tidigare för er att jag föredrar vinrött för jag känner mig inte bekväm i klarrött men tycker att det är väldigt snyggt på andra.

Annars tycker jag att det är väldigt snyggt att matcha ett par svarta skinnbyxor med en söt blus i röd färg. Då gärna med en svart ullkappa, röda skor och accessoarer med detaljer i rött. I kollaget ser ni inspiration på en sådan outfit och det är nästan så att jag själv blir sugen. 

 

//PUSS

24 comments / Add your comment below

  1. Wao så mycket snyggt du hittat. Jag tycker det är riktigt roligt att rött är så stor färg nu i höst. lite färg är alltid kul även om jag ofta hamnar i det mörka med vitt.
    Kramis Kamilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.