Dumma mig 3

 
 Igår var jag och ungarna på Bio då vi såg filmen Dumma mig 3 och filmen var jättebra. Jag garvade så mycket att tösen sa till mig att vara tyst haha.
 
 Bio popcorn är så sjukt gott!
 
Tösen föredrar chips och valde det istället för popcorn.
 
 Hon ville inte vara med på bild så vi får se hennes vackra hår istället.
 
Men jag lyckades få en bild på lilleman när han drack sin coca cola. 
 
 
När filmen var slut så cyklade vi hem en stund innan vi gick bort till en pizzeria för att köpa hem mat. Klockan blev så himla mycket att jag orkade inte laga mat för en gångs skull. Tösen valde en kebabtallrik utan grönsaker, lilleman en kebabrulle med bara tomat och gurka i då han förklarade noggrant för kocken om hur äckligt han tycker att sås är. Med andra ord en kebabrulle utan sås med bara gurka och tomater som tillbehör. Jag tog en kebab med bröd fast med alla grönsakerna i. 
 Kvällen avslutades med matkoma i soffan men det är bara härligt!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Det låter som en helt perfekt dag 😀 Jag vill också se den filmen!! Hoppas du får en riktigt mysig fortsättning på kvällen finaste Netti <3 Kramar <3

  2. Vilken mysig dag ni haft. Dumma mej kikade dottern och kompisar på i somras. De tyckte också den var rolig om jag minns rätt. Så sugen jag blev på kebab nu. Det var länge sedan men en kebab hänger nog äldsta sonen på om jag bjuder förstås.
    Kramis på dig / Kamilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.