Bland det mysigaste som finns

 

This post contains adlinks from Adviral

Sänggavel, Jotex / Vas, Rum21 / Sittpuff, Jotex / Mönstrat bäddset, Rum21 / Vitt bäddset, Rum21 / Bordslampa, Bluebox / Sovshorts, Zalando / Mikrotofflor, Bluebox / Blå sovshorts, Zalando / Nattlinne, Riverisland / Nattlinne, Zalando / Nattlinne, Zalando

 

En sak som jag tycker är helt underbart så är det att gå och lägga sig nyduschad i nytvättade sängkläder. Ännu bättre blir det om jag har på mig snygga och bekväma sovkläder. Nu när det blir kyligare är det så härligt med mysiga tofflor på kvällarna, mysbelysning och en kopp varm choklad. Då gärna tillsammans med mina två älskade barn!

I kollaget hittar ni lite inspiration på fina sovkläder, sängkläder och andra mysiga saker.

 

//PUSS

0 comments / Add your comment below

  1. Det känns lyxigt med nytvättad kropp och rena sängkläder. Jag tillhör dom som gärna vill ha manglade lakan och är dom dessutom i satin. är lyckan fullständig 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.