Få en solbränd och stålande hud på bara en timme!

 
Då vill jag tipsa om denna brun utan sol produkt från Cocoa Brown 1 Hour Tan.
 
 
 Det är en brun utan sol-mousse som ger en härlig brun färg på bara en timme och det stämmer verkligen. Jag har redan provat den och blev förvånad över hur bra den är. Hittills har jag bara använt den på benen eftersom mina ben är kritvita jämfört med övriga kroppen.
Enligt beskrivningen så kan den kan användas både på ansikte och kropp och jag är speciellt nyfiken på hur mitt ansikte kommer att få för resultat. Då syftar jag på finnar som jag lätt kan få men jag återkommer efter att ha provat det. 

 

 

Det stämmer även att moussen är lätt att applicera, torkar snabbt och är kladdfri. Att färgen även sitter i under 5-7 dagar stämmer också har jag märkt. Ett ytterligare plus i kanten är att den här ger ingen illaluktande doft som dom flesta brun utan sol produkter gör.

Perfekt för mig som inte kommer att bli solbränd alls under min semester eftersom det är mulet varje dag!

Du hittar produkten genom att klicka här <— Adlink

 

//PUSS

29 comments / Add your comment below

  1. Ohh tack för tips, jag har en BUS men den luktar ju speciellt som du säger, det känns som alla fattar att man är insmord med det just eftersom man luktar BUS

  2. Håller med om att den är helt magiskt bra! Jag brukar dock låta den verka över natten, 1 timme tycker jag ger för lite färg 🙂
    Berätta gärna hur det blir när du använt den i ansiktet, jag har inte vågat ännu. Brukar ha tendens att få finnar när jag avvänder bus i ansiktet 😮

    1. Jag lät den också verka över natten och självklart återkommer jag efter att ha använt den i ansiktet. Det blir en utmaning för mig som får lätt finnar haha! 😀 Kramis

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.