Dagens outfit

 

This post contains adlinks from Adviral

1 / 2 / 3

 Alltså hur snyggt är inte det här då och jag älskar kombinationen. En söt blommig blus med vida ärmar ihop med ett par snygga jeans och höga klackar. Jag hade mer än gärna sett ut så här idag om jag ägde allt det här.

Förresten! Idag känns det inte som söndag enligt mig eftersom jag har en till veckas semester framför mig och det är så underbart. Ikväll kommer barnen till mig och då får vi se om det blir grillad mat eller om vi köper hem pizza. Ungarna får bestämma eftersom det kvittar för mig. 

Men ni får ha en jättefin söndag och vi ses senare mina sötnosar!

 

//PUSS

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.