Syskonbråk

 
Jag älskar verkligen våra kaniner men här om dagen gjorde jag inte det. Fast situationen var mitt fel så jag har ingen rätt att vara arg på dom.
Tösen och jag fick för oss att låta kaninburen vara öppen hela natten när vi skulle sova i soffan. Klockan halv fem på morgonen vaknade vi av att kaninerna sprang runt som galningar. Först trodde vi att dom lekte eftersom dom hoppade mot varandra men sedan tyckte vi att det såg mer ut som bråk. Men ingen av dom skadade sig och efter det har dom varit snälla mot varandra. Det kanske var ett tillfälligt syskonbråk? 
 
 
När jag äntligen hade somnat igen så turades kaninerna om med att hoppa upp till mig då jag vaknade varje gång. Jag skulle ha stängt in kaninerna i buren men var för trött och envisades med att försöka somna ändå. Nej det var första och sista gången kaninerna fick vara lösa hela natten! 
 
Men när jag tittar på dessa bilder så smälter jag och allt är som bortblåst. 
 
 
 //PUSS
 

 

0 comments / Add your comment below

  1. Liite bråk får det ju förekomma… det är genom det + lekar som de lär sig att hantera varandra med! Ser ju oftast läskigare än vad det är och kan låta en hel del som vi människor kan uppfatta det värre =)… hundar kan låta riktigt brutala tex! Gillar färgen på kaninerna btw<33 Ta hand om dig, kramen damen !

  2. Inte kan väl de sötnosarna slås och bråka… De är sådär film söta att jag gärna lånar dem för att kolla film, äta godis och mysa i soffan med.
    Kramis på dig.

  3. Är de kastrerade? De vet inte att de är syskon, djur har inte koll på sånt för de bryr sig inte. Är det två tjejer eller två killar som är okastrerade är risken att de bråkar om vem som bestämmer och ibland kan det vara så att om de väl har börjat bråka så fortsätter de. Därför rekommenderar jag att du kastrerar dem om de inte är det, då blir de lugnare.
    Att ha dem lösa på natten när du inte har uppsikt över dem låter riskabelt. Ni har säkert tänkt på att ta bort elsladdar och stänga för små utrymmen de kam hoppa in i och fastna i, men det kan vara riskabelt ändå. En regel är att alltid ha dem under uppsikt när de är ute. Kram <3

  4. samma som mej o min lilla huligan hemma
    ja här säger ja syskon bråk fast de inte är släkt men de kivias som vilka barn som hels t de där ullbollarna

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.