Efter min tillfälliga bloggpaus

 
Här har det ekat tomt hela dagen igår då jag hade en bloggfri dag. Min mamma och syster åkte hem igår och sedan hade jag jätte mycket att göra efter dom hade åkt.
 
 
Idag ska jag åka bort till en vän som bor runt 12 mil ifrån mig och ska vara där tills på söndag. Det ska verkligen bli skönt att åka bort i några dagar för sedan ska jag vara hemma under min sista semestervecka. Hoppas att solen kommer att kika fram för jag blir verkligen deprimerad av mulet väder varje dag. 
 
Nu tänkte jag ställa en fråga till er!
Nu på senaste tiden har det nästan bara blivit vardagsinlägg. Vad vill ni se/läsa mer av på min blogg? Inte för att jag har tappat inspiration men jag är lite nyfiken på vad ni gillar eller om det är något som ni saknar?
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Mysigt med en bloggfri dag! Härligt även att få träffa en vän & åka bort lite och hoppas också på bättre väder. Igår då vi var i Sala var bästa väder dagen på hela min semester typ ^^
  Sv; tackar 😀 ja riktigt bra priser!

 2. Jag gillar personliga bloggar och det är därför jag gillar din blogg – den är personlig och verkar komma ur hjärtat. Fortsätt som du gör… Jag det behövs verkligen mycket sol du de sista veckorna innan det är dags igen även för mig på jobbet.
  Ha så mysigt hos dina vänner. Kram Kamilla

 3. Åh, sånt där är så svårt. Jag gillar dina vardagsinlägg!
  Annars tycker jag att listor, bloggtips, och mode är roligt att läsa. Kram!

 4. Vad fin du är, och så skönt att komma iväg lite. Gillar dina vardagsinlägg! Annars är ju alltid listor och tävlingar kul, kanske inlägg där man kommer lite närmare dig också eller där du skriver om sådant som ligger dig varmt om hjärtat?

 5. Jag tycker mycket om dina vardagsinlägg. Något jag skulle vilja ha mer av är listor (älskar listor) samt lära känna dig lite bättre. Men tycker verkligen din blogg är superfin som den är och jag älskad dina bilder, särskilt de som är på vackra vackra dig! Kram <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.