Världens roligaste kaniner

 
Haha mina kaniner är så himla roliga och kolla in bilden när kaninerna vill dricka ur flaskan samtidigt!
 
 
 God morgon raringar!
 
Igår kom min mamma och syster hem till mig så det är full fart här. Synd bara att att det inte är soligt väder och det ser ut att fortsätta så hela min semester. Så himla typiskt och jag får börja använda brun utan sol istället för att sola. 
Men trots att det inte var någon sol framme igår så kastade ungarna vattenballonger på varandra ute på gräsmattan. Vi grillade mat på balkongen och jag bakade även en smulpaj med rabarber och jordgubbar till efterrätt. En riktigt mysig kväll och idag får vi se vad som händer beroende på vad vi känner för.
 
Ni får ha en fin dag och vi ses senare mina sötnosar!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Haha vad söta kaniner! 🙂
    Tråkigt det där med vädret.. är rätt typiskt att man får tråkigt och mulet under sina semesterdagar, och under arbetstid tittar solen minsann fram haha!

  2. Haha härliga kaniner! Ja, det är så trist med att vädret inte är så bra 🙁 men jag håller fortfarande tummarna!
    Sv; ja, verkligen. Haha tackar 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.