Jag kom hem med två stycken blåbär

 
Oj idag har jag inte hunnit blogga på hela dagen eftersom vi har haft fullt upp! Som jag har skrivit tidigare så är min mamma och syster hos mig och tidigare idag åkte vi ut till skogen för att plocka blåbär. Men som ni ser på bilden så hittade jag bara två stycken blåbär. 
 
Barnens far följde även med oss då han, lilleman och min syster fiskade medan jag och mamma letade efter blåbär. Tösen ville inte följa med så hon var hos en kompis. 
Efter en timme gav vi upp letandet och satte oss ner på gräset då jag hade lite kul med Snapchat. Mamma mediterade och hoppades att vi skulle få besök av någon ande men istället kom en gubbe cyklandes med röda shorts och hejade på oss.
 
Ikväll ska vi grilla hamburgare och äta paj till efterrätt. Om jag dröjer med nästa inlägg så vet ni vad det beror på!
 
 
 
Här bjuder jag även på en snygg outfit!
 

This post contains adlinks from Adviral

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE / 8. HERE

 

//PUSS

0 comments / Add your comment below

  1. Haha två blåbär var inte mycket! Det är visst ett sånt år, nästan inga bär och inga äpplen osv. Härligt att barnens pappa var med, det måste barnen uppskatta, både att han var med er och att ni har en sån relation så ni fortfarande kan umgås. Kram <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.