För kaninernas skull

 
Ikväll har vi bakat förfullt och har inte haft tid för annat!
 
 
Tösen cyklade till sin far medan jag har tagit hand om resten här. Idag har det varit storm så vi avvaktade med att gå ut under dagen. Men det gjorde inget efterom vi hade så mycket att göra inför kalaset som är imorgon Men vi kom ut en en stund med kaninerna ändå och då på nya ställen för dom. Att spinga runt med en kanin måste se riktigt roligt ut från andra håll och jag tänkte äsch! “Vem bryr sig och det här gör vi för kaninernas skull!” Utanför Stockholm där jag är uppväxt så var det mycket vanilgare att man gick ut med kaniner än vad det är här. 
 
Nu ska jag forstsätta med allt som behövs göras här men vi ses senare mina finaste!
 
 
//PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Kul att få komma ut med kaninerna 🙂
    Bra att in struntar i vad andra tycker, det viktigaste är kaninerna. Är helt säker på att dom kommer få det så himla bra hos er 🙂
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.