Blommor får jag aldrig nog av

 
 This post contains adlinks from Adviral

Blus, Riverisland / Kjol, Missselfridge / Blå skor, Zalando / Klänning, Zalando / Rosa skor, Zalando / Parfym, Eleven

 

Som rubriken lyder så får jag aldrig nog av blommor och det vill jag se mera av hela sommaren ut. På midsommarafton ville jag ha på mig en blommig blus men hittade dock inte den rätta så det blev något helt annat. Jag har inte visat bilder ännu från min midsommar eftersom jag har inte hunnit att gå igenom alla bilderna från systemkameran. Men senare idag ska jag visa bilder för er då ni även får se hur jag gick klädd på midsommarafton och vad vi gjorde.

 

//PUSS

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.