Victoria´s Secret

 
Förra veckan när jag var inne i Täby Centrum gick jag in i Victoria´s Secret butiken för att lukta på några dofter. Då upptäckte jag att dom hade 50% rea på nästan allt i butiken och då blev det genast mycket roligare. Synd att trosorna som jag ville ha fanns inte i min storlek för dom var så sjukt snygga.
 
 
Med jag fyndade ett passfodral som jag har varit sugen på i flera år.
 
 
Jag fyndade även en bodylotion som doftar så himla gott.
 
 
Oplanerade fynd är verkligen härligt och jag är så nöjd över mina köp.
 
Idag har tiden bara runnit iväg och därför kikar jag in på bloggen lite senare än annars. Jag och tösen har varit ute med kaninerna men innan vi gick ut fick dom vänja sig med sina kaninselar en stund. Det var inte lätt att få på dom sina selar eftersom kaninungarna inte ville samarbeta men tillslut gick det. Vi har även varit iväg och handlat inför kalaset som är på lördag då tösen fyller år samt hämtat ut ett paket inför ett samarbete. 
 
Nu ska jag fortsätta att greja här men vi ses senare mina finaste!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. ÄLSKAR VS! När jag var i London köpte jag mina favorittrosor i varenda färg som fanns, haha, plus en parfym. Dyrt blev det men det var verkligen en tur till himmelriket.

  2. Vad roligt med rea 😀
    åh minns när jag kämpat med att sätta på sele på mina kaniner och sen en katt jag hade. Hon AVSKYDDE selet och första gången vi var ute försökte jag få henne att gå i det, hon la sig på marken (inte för att hon var rädd för hon såg nyfiken ut) och tittade triumferande på mig som om hon överlistat mig 😛 Men ja då tog jag ju upp henne i famnen och gick vidare 😛
    kram

  3. Verkligen roligt att göra sina fynd÷) Jätte fint passfodral. Jag har även goda bodylotion från Victoria Secret. Synd att du inte hittade trosor i rätt storlek. Trevlig kväll?

  4. Dina fynd är såååå snygga! Jag har nästan bara trosor från Victoria’s secret, det låter typ snoppigt med mina föräldrar köper alltid massor när de reser och de reser JÄMT (som alltid…) och jag lever typ på det, haha. Varje gång jag inte hunnit tvätta ikapp så typ dör en bit i mig.

  5. Galet snyggt passfodral. Kikade på något hos dem förra året men prislappen var för hög för mig. Fick bli ett från HM istället. Men ditt fina blir jag avis på såklart. Kram Kamilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.