Kladd och klet överallt

 
Min dotter är helt galen i smoothies och hon vill gärna ha det varje morgon. Nu på senaste tiden gör hon smoothie själv och eftersom smoothie mixern har pajjat så använder vi istället en stavmixer. Nyligen köpte jag en bok med en massa recept på olika smoothies som jag har glömt att fota så ni får se den en annan dag. 
 
 
Tösen har självklart redan bläddrat i den så vi har mycket att testa här framöver. Hon är expert på att stänka smoothies i köket medan hon vispar då det blir prickar på diskbänken, skåpluckor, handtag och ibland även på golvet. 
 
 
Men hellre det än alla dessa slajm som hon vill expermentera med. Hon pratade om att hon vill ha en bok med en massa olika recept på slajm men det får hon inte haha. Om hon skulle ha en sådan bok så ser jag hela köket i katastrof då det blir en massa klet överallt. “Jag lovar att inte kladda den här gången Mamma” säger hon varje gång men på något sätt blir det klet överallt ändå. Hoppas att hennes kladd-ålder går över snart men det lär ju dröja. 
 
Är det någon som känner igen sig?
 
 
//PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. hehe, jag känner igen mig i mig själv 😉 Jag kladdar som satan. Jag måste äta med ett förkläde för jag SPILLER dessutom hela hela tiden. "Var är din haklapp?" brukar Erik fråga om jag glömmer förklädet…

  2. Det där jäkla slajmet går mig på nerverna ?Raklödder ända ner i sambons datorväska alltså de mixtrar o grejar o kletigt värre ! Bättre med smoothies kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.