Blått vin

 
Jag har väldigt länge varit nyfiken på blått vin och nu har jag äntligen smakat på det.
 
 
Det känns som att jag köpte det bara för att ta fina bilder och det stämmer en hel del. Men annars smakade vinet helt okej och den måste vara kall.
 
 
Det här är ingen reklam och jag vet att det är många som tycker att det är fult med att lägga upp bilder på alkohol och jag ber om ursäkt!
 
 
Jag älskar mina vinglas från Carolina Gynning.
 
 
Just nu är vi förmodligen påväg mot tåget då detta inlägg är tidsinställt. Jag gillar inte att blogga från telefonen förutom när jag förbereder inlägg. 
Annars så ska det bli så himla kul att hämta kaninungarna idag och jag är medveten om att jag tjatar om dom hela tiden. Men jag kommer att ta massor av bilder på dom fast jag lovar att det här kommer inte att bli någon kaninblogg. 
 
Ni får ha en fortsatt trevlig dag och vi ses senare mina sötnosar!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Testade samma blåa vin som du valt för några veckor sedan. Skum smak tyckte jag. Jag tyckte det kändes konstig att dricka …vet inte varför men spolarvätska känslan kom…..Håller med dig kallt måste det vara.
    Kramis Kamilla

  2. Jag har testat ett blått vin men det var tyvärr väldigt konstgjort i smaken :/ Har köpt en annan sort jag ska prova som jag hört bra om 🙂

  3. Haha kaninblogg ??detta blå vin finns i fler märken men aldrig att jag finner det på systemet jag är så nyfiken och nej du behöver inte be om ursäkt för lite blått vin Kram och Nästa gång du kommer till Täby skulle det vara kul att säga hej till dig ??????

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.