Stort grattis

 
 Idag är det exakt 8 år sedan lilleman föddes och stort grattis till min älskling!
 
 
Här ser ni en bild på honom med sin Titanic som var den bästa presenten som han fick förra året.
 
27/6 år 2009 ville han inte vara kvar i min mage längre och halv fem på morgonen gick vattnet. Beräknad förlossning var egentligen tre veckor senare men så länge till ville han inte vara kvar i magen. Jag ringde till förlossningen då vi bestämde oss för att avvakta lite. Då tog jag en dusch och en halvtimme senare började värkarna. Då ringde jag förlossningen igen och då tyckte dom att vi skulle åka in direkt eftersom vi bor 5 mil därifrån. Under bilresan blev värkarna tätare och tätare då barnens far blev nervös om vi skulle hinna fram i tid. När vi var framme så var jag öppen två centimeter och sedan gick det snabbt.
Någon epiduralbedövning hann jag inte få så det kändes som att jag skulle explodera under hela förlossningen och jag hade svårt att hitta någon bra förlossningsställing. Jag ville sitta på en förlossningspall som jag hade med tösen men dom hade ingen. Min barnmorska tyckte att jag var konstig när jag helt plötsligt ville gå och kissa mellan värkarna haha.
När lilleman kom ut så visste vi inte om det var en pojke eller flicka eftersom vi inte hade kollat upp det innan. Men det blev en liten pojke och idag blir han 8 år!
 
 
//PUSS
 

31 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.