Senaste dagarna

 
Imorgon åker vi hem från Stockholm och här visar jag några bilder från de senaste dagarna. Tyvärr blev det bara mobilbilder eftersom alla bättre bilder ligger fortfarande i systemkameran. Men när vi kommer hem ska jag lägga över bilderna på datorn.
 
 Mina naglar har blivit glittriga. // Ungarna la sig tidigt igår med sina surfplattor. // Tösen har färgat halva håret blått.
 
 Vi har gosat med mammas söta husdjur. // Vi har ätit en massa god mat varje dag och återkommer med matbilder i ett annat inlägg. // Jag och ungarna träffade en vän till mig igår då vi tog en fika i Mörby Centrum.
 
 Idag bakade tösen en födelsedagstårta till sin lillebror. // Jag och ungarna käkade lunch på MAX då dom blev så mätta att dom tackade nej till glass. // På vägen hem lekte ungarna med sina ballonger.
 
Tänk att det redan har gått en vecka sen vi lämnade vårat hem och jag fattar inte vart tiden tar vägen? Men det ska bli skönt att komma hem eftersom vi ska äntligen hämta våra kaninbebisar imorgon. Jag har alltid älskat husdjur och har saknat att ha några. 
 Annars har vi firat barnen eftersom tösen fyller år på lördag och lilleman idag, men båda barnen fick födelsedagspresenter av sin mormor eftersom dom inte kommer att träffas på ett tag. Ikväll har vi ätit lasange som barnen hade önskat sig och efter maten blev det tårta så nu är vi proppmätta. Blir nog soffhäng resten av kvällen för oss på grund av matkoma.
 
Ni får ha en mysig kväll och vi ses senare mina finaste!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Men så härligt ni verkar ha haft det under veckan.
    Förstår att du längtar att hämta kaninbebisarna. Perfekt djur att ha, man behöver inte gå på några promenader i regn och rusk 😉
    Kram

  2. Vad mysigt! Och stort grattis till din son 😀 <3
    Sv; ja, det är riktigt bra. Jag vet inte vad jag skulle göra utan min sambo helt ärligt! 🙂

  3. Älskar hennes halv-blåa hår! Så ballt 😀 Har själv velat färga pastell orange / rosa i samma stuk hehe, men har aldrig hel mittbena så antog att det skulle se lite konstigt ut så blev inget, ångrar det lite dock!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.