Dagens tre drömmar

 
 “Inlägget innehåller affiliatelänkar”
 
 
 
Denna axelremsväska från Michael Kors är liksom rena drömmen och jag gillar att väskan är kviltad och har ett stort dekorativt spänne framtill. Klassisk, tidlös och passar till vilken oufit som helst.
 
Ett par rosa sneakers har legat länge på min önskelista och dessa snyggingar från Reebok Classics säger jag mer än gärna “ja tack” till.
 
Sofia Necklace är en nykomling till Lily and Rose populära Sofia-serie. Ett klassiskt halsband i vacker form med glittrande Swarovski-kristaller. Jag har länge suktat efter smycken från Lily and Rose och här ser ni en helt underbar dröm.
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.