Valborg

 
Jag ville bara kika in och önska er en trevlig Valborg!
 
 
Jag har inga speciella planer ikväll för jag brukar inte fira Valborg. När jag var liten gick jag till en majbrasa med familjen men nu när barnen inte är hos mig så struntar jag i det. Det är bara skönt med en lugn kväll med en massa bra filmer. Jag facetimar också med vänner så jag känner mig inte direkt ensam heller. 
 
Men jag hoppas att ni får en trevlig kväll och vi ses senare mina finaste!
 
 
//PUSS

0 comments / Add your comment below

 1. min kväll ser ut ungefär som din 🙂 tycker inte om valborg, dricker inte alkohol och det är en massa fulla människor överallt så jag avstår. hoppas du fick en trevlig kväll!

 2. Jag maken och hunden. Har sett på tv ätit middag och haft det mysig hemma.
  Tycker inte om att gå ut bland massa folk.
  Jättefin bild på dig,kram.

 3. innan sjöng ja alltid i kören men nnu va vi bara där o kika. det är ju ofta för barnens skull man går dit faktiskt . Hoppas du fick en fin kväll Ha en fin 1 maj oxå kramar

 4. Trevlig Valborg! Hoppas du fick en fin kväll igår och skönt att du inte kände dig ensam! <3 det gjorde jag, jag gör ofta det när jag ligger isolerad och själv i sovrummet. Hoppas du får en fin ledig måndag! Kram <3

 5. Hej! Nu har jag lottat ut vem som blev Veckans bloggläsare på min blogg, så in och kika om det blev du! Om inte, var gärna med igen (: Kraam!

 6. Men vilken söt bild! Vi hade också en lugn kväll hemma med god mat och bra film. Vi firade även 2 år 🙂 Hoppas du fick en bra kväll igår <3 Kram

 7. Valborgen är nog mer för studenterna och ungdomarna ^^… hihihiiii har sååå många sjuka och härliga minnen!! I år jobbade jag helgen och långpass så det blev inget med firande, hade en inbjudan till mina kära siiist som befinner sig i ett av landets stora studentstäder + är student… skulle blivit riktigt åka av, studenterna är duktiga på sånt *S* Men pallade inte åka efter jobbet så jag sket i det helt enkelt =P

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.