En kvinnas hämnd

 
En kvinnas hämnd är en film som jag kan se hur många gånger som helst.
 
 
Jag älskar slutet av filmen när hon hämnas tillbaka och jag vill bara göra detsamma. Har ni inte sett filmen så tycker jag att ni ska göra det för den är sjukt bra. 
Annars så har jag haft fullt upp så därför har jag inte hunnit sitta vid datorn någonting. Egentligen tänkte jag ta en bloggpaus i några dagar för att försvinna från allt som har med internet att göra men självklart kunde jag inte låta bli att kika in en stund.
 
Därför tipsar jag er om den här filmen för att jag älskar den så himla mycket. Ni får ha det så himla bra och vi ses lite senare mina finaste!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.