Mina barns utmaning

 
I går fick mina barn en utmaning!
Eftersom skolan hade studiedag så blev det fritids för dom hela dagen när jag jobbar. Alltså samma tider som vanligt fast ingen skola.
Kvällen innan tjurade stortjejen om att hon vill att jag ska vara ledig med dom och blev ännu argare när jag sa att jag måste jobba. Eftersom hon snart blir 11 år så kan hon vara hemma själv om hon vill men det ville hon absolut inte. Jag förslog även att hon kan ta sovmorgon och gå till fritids senare om hon vill men det ville hon inte heller. Då pratade hon med sin lillebror som snart blir 8 år om dom kan gå tillsammans till fritids strax innan frukost så att dom får lite sovmorgon. Det gick han med på och då kom vi överens om hur vi skulle göra.
 
 
Det kändes väldigt konstigt att inte väcka ungarna på morgonen och jag tänkte “herregud hur kommer det här att gå“? Jag som får tjata på dom varje morgon in i det sista.
Innan jag lämnade hemmet väckte jag tösen efter våra planer för att säga hej då och att jag ringer när det är dags att för dom att gå upp.
När jag ringde henne var båda två redan uppe och klädde på sig. Det var jag liksom inte beredd på och då kände jag mig lugn. Jag vet att jag är en hönsmamma men nu passade det bra att testa en sådan sak när skolan hade stängt och jag hade även kontakt med barnens far ifall det skulle bli något strul.
 
Ni får ha en fin dag och vi ses senare mina finaste!
 
 
//PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.