En typisk fredag kväll hos mig

 
Äntligen är det fredag kväll!
 
Jag har överlevt arbetsveckan och när jag kom hem från jobbet gick jag och ungarna ner till affären för att handla inför helgen. Nu har jag äntligen bänkat ner mig i soffan efter att vi har ätit mat, jag har diskat och plockat undan all skit.
 
 
Just nu ser det ut så här i vardagsrummet där vi ska spendera all vår tid kväll.
 
 
Städat, fräscht och rent.
 
 
 Men om ett par timmar kommer det förmodligen att se ut så här istället!
 
 
Mina barn är experter på att ta plats i hela soffan medan deras alldeles för snälla mamma får tränga in sig i mitten någonstans där det finns plats om jag har tur. 
 
Någon som känner igen sig?
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Godkväll! Fint du har det, gillar dina rosa kuddar i soffan! Jo då här känner jag igen mig, fast jag har 4 barn och lite större soffa men det e väl tur det för annars hade jag nog hamnat på golvet hihi…..ha en fortsatt mysig fredagskväll. Kram

  2. Men snyggt vardagsrum!!
    Jag har det ungefär lika med att barnen tar sin plats. Tur att vi köpte oss en stor soffa.
    Men samtidigt så är det så härligt att ha dem nära när man kikar på en film och äter lite gott!

  3. Åh så mysigt det ser ut! Exakt så det ska vara en fredagskväll! Trångt i soffan och fullt med filtar, godis och dricka! Härligt att ha det så!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.