Egentligen blond

 
 Min dotter lär mig mycket med alla de roliga funktionerna på Snapchat som jag aldrig har använt mig av. Då menar jag inte dessa filters utan en massa annat skoj som jag inte ens visste existerade. Men nu går jag inte in djupare på det eftersom jag ändå inte kan förklara vad jag menar i text. 
 
 
 
God morgon sötnosar!
 
Här ser ni söta Snapchat bilder på mig tillsammans med min sötaste dotter. Visste ni att jag egentligen är blond? Eller mer mörkblond men trivs bättre i mörkt hår och därför färgar jag mitt hår. För många år sedan blonderade jag mig då jag var super blond haha och det skulle jag aldrig någonsin göra igen. Inte för att jag ångrade mig för att det är alltid lika roligt att kolla tillbaka på gamla bilder om hur man då såg ut.
Min dotter vill färga håret men hittills har vi bara haft i en toning på hårtopparna för jag tycker att hon kan vänta i några år till innan hon färgar hela håret. 
 
Ni får ha en jätte fin dag och vi ses senare mina godingar!
 
 
 //PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. jag är ju också blond, men sedan man fick barn är jag mer mörkmörk blond och det är ingen smickrande färg så ef jag fått mörkare färg när jag var gravid så trivs jag bättre i den färg jag har nu =D

  2. Ni är lika fina båda två! Jag visste inte att du var blond egentligen. Tycker du är väldigt fin i mörkt hår så jag förstår att du trivs med det och fortsätter färga! Ibland vill jag oxå färga mitt hår, men jag är rädd att förlora den röda tonen i mitt "guldiga" hår. Det vill jag inte riskera!
    Trevlig fredag! Kram <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.