En vacker ljuslykta

 
 
Den här vackra ljusrosa ljuslyktan fick följa med mig hem från Netto förra veckan och den lyser så himla fint i mörkret.
 
 
Men nu när det blir ljusare ute om kvällarna så kommer inte lyktan lika mycket till användning fören till hösten. Därför får den stå och vila på dessa böcker ett tag framöver.
 
 
Jag ville bara kika in och önska er en mysig kväll och det ska bli så skönt med snart helg. I morgon är det fredag så nu måste jag planera om vad som ska inhandlas inför helgen. Både när det gäller matväg samt godsaker till kvällarna. 
 
Ha som sagt en jätte mysig kväll och vi ses senare mina finaste!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Superfin lykta!
    Svar: Nä man köper ett visst antal följare, så det är någon bakom som livnär sig på en sorts app dom byggt eller vad man kan kallas det. Ja kolla båda, för jag tycker det är så himla dåligt av folk att köpa följare för det drar ned oss alla andra som faktiskt är genuina bloggare!

  2. Så fin ljuslykta! Visst är det roligt att strosa omkring inne på Netto och fynda 😀 Man hittar alltid något roligt att få med sig hem! Hoppas du får en riktigt mysig fortsättning på kvällen finaste Netti <3 Kramar <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.