Ellos påsk

 
 Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Vattenkanna HÄR / 2. Duk HÄR / 3. Presentpåse HÄR / 4. Hängande ägg HÄR / 5. Bricka HÄR / 6. Girlang HÄR / 7. Vas HÄR / 8. Dekor ägg HÄR / 9. Fruktskål HÄR 

 
 
Jag nämde imorse att jag ska påskpyssla redan nu i helgen och hos Ellos finns det en hel del fint påskpynt. Det är liksom inte försent att klicka hem någonting eftersom beställningen hinner komma fram innan påsk. Jag vill ha någon fin korg på köksbordet där jag kan lägga i äggen som barnen ska måla. Det vore även väldigt fint att hänga upp några prydnadsägg i köket också.
Vi älskar att pyssla och ser verkligen fram emot helgen. 
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Girlangen var ju jättesöt! Inte för att jag brukar dekorera så mycket till påsk dock 😛 Men kanske får bli en ändring på det 😛

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.