Den överlevande solcellslampan

 
 
 God kväll raringar!
För en vecka sedan lös det så här fint i min hall men nu är det fortfarande ljust ute. Inget fel med det utan jag tänkte just på att det har blivit en sådan skillnad på bara en ynka vecka.
 
 
Det blir väldigt sällan att jag tänder levande ljus under sommaren men på balkongen har jag gärna några solcellslampor. Jag har en solcellslampa som har legat kvar på balkongen hela vintern och konstigt nog funkar den fortfarande. Trodde att kylan och snön skulle förstöra den men ändå har lampan överlevt. Snacka om mirakel lampa!
Annars tänkte jag bara kika in här en liten stund för snart ska jag och barnen ha lite fredagsmys med en massa gott. Det blir eventuellt någon film för varken jag eller barnen gillar Let´s Dance som de flesta tittar på ikväll.
 
Ni får också ha en mysig kväll och vi ses senare mina raringar!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jag tänder inte heller ljus under sommaren om det inte är mörkt och regnigt, då kan jag tända några för mysets skull 🙂 Är ju så himla ljust ute om kvällarna nu, fort har det gått. Nu hoppas vi på lite sol idag när man är ledig och kan vara hemma och fixa. Kram och ha det fint <3

  2. Jag tycker inte heller om Let’s Dance, men kan tipsa om Bäst i Test som gått på SVT klockan 20 på fredagar, så fantastiskt flummigt och roligt program där ett gäng komiker ska genomföra olika uppdrag 🙂 Tyvärr var det sista avsnittet igår, men det finns på SVT-play 🙂

  3. Ibland funkar saker bättre än man tror, men hade man hoppas på det så går det ofta sönder ;D
    Ljuset är så skönt, jag har haft en sollampa under det mörkaste, vilket jag har överlevt. Är så beroende av ljuset. Ha det gott!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.