Bort med vintern

 
Som jag nämde igår angående veckans accessoarer och skor!
Här är gårdagens outfit med samma sjal och sneakers som de övriga dagarna. Det blev en randig klänning från Åhlens och en bomberjacka från Lager 157.
 
 
Inget rosa den här gången men jag kom på att jag faktiskt har ett par ljusrosa sneakers i tyg som jag fyndade förra året hos New Yorker för ynka 99 kr. I helgen ska jag gräva fram mina vårskor och vårkläder samt rensa bort allt som har med vintern att göra. Jag vill inte se det längre!
 
Om två veckor är det påsk och eftersom barnen inte är hos mig nästa helg så ska vi pynta och pyssla redan nu i helgen. Vi måste även ut i skogen för att hitta grenar som ska sättas i en kruka utanför ytterdörren där vi ska sätta fast fjädrar i olika färger. Det kommer att bli så mysigt.
Men vi väntar med att måla ägg till skärtorsdagen eller långfredagen så att vi har något att göra då. Vi blir bara hemma och jag har ingen släkt där vi bor så vi blir även själva. Det finns bara släkt från ungarnas pappas sida men det blir inte fören på söndag ungarna ska fira påsk med dom.
 
Ska ni fira påsk?
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jag kommer jobba på påsk på dagarna men sen dra jag till en väninna/kollega med hennes familj. Kommer bli bjuden på polsk tradition =D… ser verkligen fram emot! Men annars skulle jag åkt till skogarna och firat med La Famillia om jag hade vart ledigt. Annars så firar jag påsk med mat å godis men inget speciellt mer =)…Kramen damen!
    TREVLIG HELG btw!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.