Maybelline Baby Lips

 
 
Jag älskar Baby Lips från Maybelline och här om dagen upptäckte jag två nya produkter från märket som jag aldrig har sett tidigare. Självklart måste jag prova en av varje och när dom tar slut får det bli i nya färger.
 
 
Maybelline Baby Lips Gloss som är ett återfuktande läppglans och ger en vacker färg till läpparna. Finns både som skimrande, krämig eller blank finish, utan en klibbig känsla.
Finns här <— adlink
 
Maybelline Baby Lips Balm & Blush ger en touch av färg till både läppar och kinder med denna härliga multifunktionella produkt! Den så populära Baby Lips, i ett nytt format som gör att du enkelt kan ge både kinder och läppar en vacker nyans och glöd, samtidigt som dess härliga ingredienser ger en mjuk känsla.
Finns här <— adlink
 
 
Glossen doftar även helt underbart att jag skulle kunna lätt äta upp den som godis! Jag älskar produkter som samtidigt vårdar vid användning och dessa två läpprodukter är helt klart mina favoriter just nu.
 
Har ni testat dessa produkter?
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Åh, älskar Baby lips! Har dock aldrig testat nånting annat än deras Dr Rescue läppbalsam. Ska testa fler produkter om jag hittar i butiken, de är säkert jättebra! Kram

  2. Jo; jag har den där för både läppar och kinder i samma färg som du! Jag gillar verkligen den som rouge. Jag har ej testat den på läpparna…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.