Jag har på mig samma kläder hela veckan

 
Under vintern när det är som kallast händer det att jag går i samma kläder i en hel vecka!
Det är ändå bara halva benen som syns eftersom kroppen blir täckt av en stor vinterjacka och ett par vinterskor då ingen märker om vad jag har på mig under allt det. Självklart räknas inte underkläderna som jag byter varje dag haha.
 
 

 På jobbet byter jag om till arbetskläder och hemma byter jag till mjukiskläder då jag bara har samma byxor och tröja till och från jobbet. Det hinner ändå inte bli smutsigt om jag inte lyckas ramla i en smutsig pöl förstås. 

 
 Men det är en av anledningarna till att jag inte gillar vintern eftersom jag känner mig som en grå mus med samma gamla tråkiga kläder varje dag. Min lust liksom bara försvinner då intresset för kläder blir helt bortblåst. 
 
 
 
 Men nu har jag blommat upp igen på nytt och har äntligen invigt mina rosa jeans och även andra plagg som ni kommer att få se här fram över. Tunnare jackor och kappor är mycket roligare att variera emellan samt att jag har fler skor att variera med istället för endast ett par tråkiga vinterskor. 
  
 
Dessa sneakers har jag i alla fall bott i den här veckan samt sjalen då båda passar till allt. Man kan väll säga att det blev veckans accessoarer samt skor istället för veckans outfit. 
 
Ha en fin dag och vi ses senare mina godingar!
 
 
//PUSS
 
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Så snygg outfit finaste du 😀 Ja, man hinner ju knappast smutsa ner kläderna när man bara har dem till och från jobbet så varför byta varje dag 😀 Hoppas allt är bra med dig vännen <3 Kramar <3

  2. Håller med, vintern är verkligen tråkig när det kommer till kläder (och massa annat). Men nu såg du vårfin ut på bilderna!☺ Kram

  3. Vad jobbar du med? Jag tycker det är bra att använda samma kläder flera dagar, de hinner ju inte bli smutsiga så snabbt. Och att använda kläderna en gång och sedan slänga på tvätt är inte miljötänk! Kram <3

  4. Ja onödigt att byta kläder vintertid då du ändå byter om till arbetskläder sedan myskläder,hade också ett jobb där jag använde arbetskläder och det var underbart o enkelt varje morgon när jag skulle klä mig:) kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.