Redigeringsprogram för att klippa bilder

 
 
Innan jag lägger in bilder på bloggen från datorn så måste jag först klippa dom mindre för annars går det inte. Men när jag lägger in bilder från telefonen går vilken storlek som helst. Konstigt?
 
 
Här är några bilder från en solig lördag då jag och barnen var nere vid sjön och fikade. 
 
 
Jag använder mig av redigeringsprogrammet Picasa när jag klipper mina bilder och här la jag till ett filter så att bilden ser ritad ut. Det blev faktiskt häftigt tycker jag. 

 Annars har jag väldigt länge varit sugen på att skaffa mig Photoshop men det verkar så himla komplicerat och dyrt. Risken är stor att jag tappar tålamodet och fortsätter med Picasa istället om det tar för lång tid att lära mig. Men det finns även väldigt många olika versioner av Photoshop så jag har inte heller något tålamod med att gå igenom om vilken version jag ska välja. Det är liksom rena djungeln!

 
Använder ni något redigeringsprogram? I så fall vilken?
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jag använder Photoshop på datorn, älskar det! Det är lite klurigt i början, men när man lärt sig är det superenkelt! Verkligen värt tycker jag ?

  2. Photoshop har många funktioner men är grymt! Jag själv kör CC vilket är den mest avancerade versionen, men det finns även ett Elements som är enklare.

  3. Jag vill också ha photoshop, hade det i förra datorn, sparade ner det och försökte tanka in i denna nya, men gick ej???? så måste skaffa ett nytt isfl
    men jag har photofiltre och Photoscape, är bra program det med

  4. ja tycker det är extremt tråkigt när man träffar någon som inte kan liksom vara snäll emot en, att man ens ska behöva bli nedtryckt! Det Är verkligen inte okej i min värld men ändå när man är där så tillåter man att de blir så.. sjukt !

  5. Jag använder Photoscape på daton och VSCOcam på mobilen 🙂 Lätt mina favoriter! Fina bilder på dej och snygg våroutfit 🙂 Kram

  6. Jag använder mig av Photoshop då det helt enkelt inte finns något som är bättre 😉 Sedan är det ju inte så dyrt heller, väljer man att köpa det som abonnemang kostar det inte mer än att ha Spotify Premium 🙂

  7. Precis som några skrev här nedan Photoshop Elements är en enklare version av Photoshop men minst lika bra. Jag använder mig av det i allt från redigering till att göra headers m.m

  8. "Klippa bilderna" =P… tog ett tag innan jag hajjade till vad det menades! Ibland är jag lite trångsynt, hahahaa… kom på att du menade beskära bilder. Jag kör Photoshop m. lightroom när jag är seriös med bilderna =)… inga mobilappar för jag tycker inte om att jobba via mobilen! TREVLIG DAG, kramen damen<3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.