Världens kortaste arbetsdag

 
…Ja idag blev det verkligen så för min del eftersom jag hade bara hunnit jobba i 1 1/2 timme innan det var dags att åka hem för att hämta en sjukling från skolan.
 
 
Det är tösen som är sjuk och hon var hängig redan igår kväll men då hade hon ingen feber. Inte imorse heller.
 
 
 Men det är ju som det är!
När jag hade hämtat henne behövde vi först gå till Coop för att handla hem lite mjölk, bröd samt något att äta eftersom ingen av oss hade hunnit ätit någon lunch. Tösen ville bara ha något kallt och plockade ihop lite gott och blandat från salladsdisken. Sedan gick vi hem och bänkade oss i soffan med våra sallader. 
 
När jag ändå var hemma passade jag på att förbereda hemgjorda semlor och vaniljkräm. Lilleman ville vara på fritids så länge han får men jag hämtade honom lite tidigare ändå och mutade med semlor haha. Det var inga problem då att få med honom hem för annars älskar han att vara på fritids. 
Har ni ätit någon semla idag?
Eftersom jag fick åka från jobbet missade jag semlorna där men här hemma har vi säkert ännu godare och nu ska jag göra iordning dom för nu är det dags för våran fettiskväll. 
 
Ha en mysig kväll och vi ses senare mina finaste!
 
 
//PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Så gott med semlor! Theo hade fått semla till efterrätt på förskolan idag. Han fick en med hallonsylt och grädde. (De fick välja på mandelmassa, äppelmos och hallonsylt). Det hade tydligen varit jättegott ?

  2. Hoppas hon kryar på sig snabbt och att ni andra inte blir sjuka <3 Jag har hunnit med semla både på jobbet och sedan med Calle ikväll – lyxigt med två semlor på samma dag 😀 Kramar fina du <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.