Ramar i guld

 
 Jag hade kvar guldspray hemma och då sprayade jag två vita ramar i guld.
 
 
Jag blev jättenöjd med resultatet och kolla så fint det blev!
 
 
Dessa bilder på ungarna togs i Turkiet för några år sedan då jag levde med barnens far.
 
 
 Det är så himla kul att göra små förändringar i hemmet och det är något som jag aldrig kan få nog av. 
 
 Nu till något helt annat!
Jag är så otroligt besviken på årets Melodifestival och jag tror att jag inte kommer att kolla på finalen. Det blir första gången på väldigt många år och då är det verkligen illa. Men Eurovision song contest ser jag fram emot och nu väntar jag på tills alla bidragen är klara. Då får jag se sen om vilka länder jag vill heja på.
 
Vad tycker ni om Melodifestivalen i år?
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. God morgon 🙂 Så himla fint det blev med ramarna. Guld är ju snyggt. Jag har inte kollat eller hängt med alls i årets melodifestival. Har ingen aning om vilka som är med, så trist att du är besviken.
    Kram fina och ha en toppen dag <3

  2. Åh vad fint! 🙂 Gulddetaljer är så himla snyggt!
    Jag tkr inte Mello har varit superbra, men jag gillar Nanos låt och hoppas på att han får representera Sverige i ESC. Men – tror inte Sverige egentligen har råd med ytterligare en vinst i den stora tävlingen. Det kostar ju lagom mycket, haha!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.