Min favoritplats i mitt hem

 
 …Är självklart i soffan och gärna med datorn i knät!
 
 
Här har jag spenderat en hel del tid idag då jag har en hel del bilder att gå igenom på datorn. 
 
 
Jag har även fotat nya bilder till min header och den här gången blev jag faktiskt nöjd. Som ni har sett i tidigare inlägg var jag inte alls nöjd då jag såg så stel ut på alla bilder men den här gången var jag mer avslappnad. Kanske beror på att ungarna inte var hemma den här gången. Dock tillhör inte dessa bilder i soffan men jag återkommer när allt är klart.
 
 
Det är så underbart att bara slappa med mjukiskläder hemma idag utan planer och måsten. Egentligen skulle jag iväg på en promenad mitt på dagen men klockan bara for iväg och nu ångrar jag mig att jag inte kom ut. Hade varit underbart med en promenad i solen men ibland hinner man inte med allt.
Som sagt är det skönt med en oplanerad dag och nu ska jag sätta på mig mina trådlösa hörlurar med grym musik och laga lite mat för nu börjar det kurra i magen. Jag vill inte störa grannarna och då är det perfekt med hörlurar och jag kan spela musik hur högt jag vill haha. 
 
Senare blir det melodifestivalen och jag ser mest fram emot Loreen som är självklart sist på scen. Ha en mysig kväll och vi ses senare mina sötnosar!
 
 
//PUSS
 
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Visst är det härlig med en helt oplanerad dag som man kan fylla vartefter man vill göra något 😀 Jättefina bilder på dig 😀 Vi ska också titta på mello ikväll. Hoppas du får en underbar kväll fina du <3 Kramar <3

  2. Älskar sån fin hylla som du har där bredvid måste fixa mej en sån liknade i vartfall. vill ha på uteplatsen till sommaren o en på toan he he knäpp ja vet.
    va fin du va på bilderna älskar oxå mysisar pyjamas byxor det är det ja går i alltid hemma.
    Nu har ja nämnt dej i inlägget idag då vi pratade om bänkar =) kramiz o fin söndag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.