Mirror mirror

 
Här är en söt sminkspegel som jag fyndade hos Netto för ett tag sedan som jag tycker smälter in så himla bra i min inredning.
 
 
På helgerna om jag sminkar mig är det skönare att sitta i vardagsrummet framför Nyhetsmorgon än i hallen framför den stora spegeln. Att sminka sig i dagsljus gör liksom resultatet mycket bättre och när jag ska jobba är det alltid kolsvart på morgonen. Då måste jag istället befinna mig där jag har den bästa belysningen.
 
 
 
Har ni ett favoritställe när ni helst sminkar er?
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Hej! Jag vill bara tipsa dig om att jag just nu har en tävling på min blogg i samarbete med Mentholatum där fem personer vinner varsin förpackning utav produkten Stop & Grow, som är en produkt som hjälper dig att få bukt med nagelbitande! 🙂 Så om du har problem med att du biter på naglarna eller om du känner någon som har det, så är detta kanske en tävling du skulle vilja vara med i? Klicka på länken nedan för att delta! 🙂
    https://martinaolsson.myshowroom.se/65226/tavling-fem-personer-vinner-varsin-forpackning-utav-stop-grow/

  2. Nä sminkar mig alltid på toan där allt finns till hands;) Fin spegel!
    Svar:Ja den verkar sjukt rolig, så spänd inför ikväll;) Hoppas du hinenr se annars går den väl att se på SVTPlay.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.